perjantai 20. syyskuuta 2013

Talo tilaukseen

Talo tilaukseen

 

Heinäkuun lopulla saimme järjesteltyä käytännön asiat siihen malliin, että pääsimme viimein laittamaan talomme tilaukseen. Teijo-Talot Hämeen toimitusjohtajan, Olavi Hallikaisen kanssa lyötiin projektista kättä päälle ja tuotantopäällikkö Manu Niemisen kanssa sovittiin tarkemmista yksityiskohdista. Koska rakennuslupa oli jo valmiina ja tehtaalla tuotantopaikka talollemme varattuna, saimme samalla kertaa sovittua myös lopullisen toimitusajan: Marraskuun viimeisellä viikolla uusi kotimme on valmis ja tuodaan tontille! Tästä se sitten ihan oikeasti lähti! Ja samalla alkoi nousta talokuume!

 

Teijo-Talon rakennustapa poikkeaa kaikista muista käytetyistä menetelmistä patentoidun perustusratkaisunsa ansiosta. Talo toimitetaan asiakkaan tontille kokonaisena, joten talon painon kantavat, kiinteät teräsbetoniperustuksetkin tehdään jo tehtaalla. Rakentaminen aloitetaan siis pohjien raudoituksella ja valulla, ihan kuin millä tahansa työmaalla. Tällä kertaa työt tehdään kuitenkin sisällä tuotantohallissa, katon alla säältä suojassa!

 

Minä innokkaana kuvaajana kävin ottamassa tilannekatsauskuvia tuotantohallista harva se päivä. Tässä ensimmäinen vaihe, kun pohjaraudoitukset ovat valmiina. Alla vähän Styrofoamia, päällä PALJON rautaa!

-Terhi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti